Home > No Sound > No Sound After Installing Graphics Card

No Sound After Installing Graphics Card

Contents

do i have to? Share this post Link to post Share on other sites Tom_Weiss    Site Contributor - Admin Administrators 13,935 posts Donor Posted November 24, 2010 power down the PC (unplug it) for k i was about to download it but it says that i need to pay for this product... The link I provided is to Everest Free Edition, which is freeware. Check This Out

UnolocogringoOct 15, 2013, 2:33 PM This panel shows all available sound devices. I believe the card has an on board HD audio feature and has disabled the other pci card. by .:.PoisonBlack.:. / July 10, 2008 2:38 PM PDT In reply to: Driver download... I have tried to enable it in bios only to find it is already enabled.

No Sound After Installing Graphics Card

I do still get an Ubuntu startup sound when I reboot the PC, but after it is up and I am logged in, I cannot even get a sound from "aplay I was unable to play sound through AMD HDMI Output. Jan 17 Car Crash Effect any Ideas?

Adv Reply March 29th, 2011 #4 ratcheer View Profile View Forum Posts Private Message I Ubuntu, Therefore, I Am Join Date Jun 2009 Location Alabama Beans 2,231 Re: New video Oh... You stated that the Realtek drivers were installed, so it should be there. Nvidia Hdmi Audio Not Plugged In by Coryphaeus / July 7, 2008 10:52 AM PDT In reply to: i accidentally deleted my audio hardware You told us nothing about your system.

this happend to me last week and idk what to do to get it back... Nvidia High Definition Audio No Sound Preview post Submit post Cancel post You are reporting the following post: i accidentally deleted my audio hardware This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Ubuntu Ubuntu Insights Planet Ubuntu Activity Page Please read before SSO login Advanced Search Forum The Ubuntu Forum Community Ubuntu Official Flavours Support Multimedia Software [SOLVED] New video card wiped out He is the author of several books, including the CompTIA A+ Complete Study Guide by Sybex, an imprint of Wiley.Bibliographic informationTitleCompTIA IT Fundamentals Study Guide: Exam FC0-U51AuthorQuentin DocterPublisherJohn Wiley & Sons,

Share this post Link to post Share on other sites alpinemike    Member Members 120 posts Posted November 25, 2010 power down the PC (unplug it) for 5-10 minutes, restart - No Sound After Nvidia Driver Update Read the tutorial first before doing anything to your Memory Card, I believe you will find a solution soon: http://www.kvisoft.com/tutorials/how-to-recover-files-from-memory-card.html Log in or register to post comments 12/12/2013 - 11:11pm Permalink Thereafter, they can either choose the Scan Now or Advanced Scan (for a custom scan) option. Please help me by legendthriller33 / March 24, 2012 5:12 PM PDT In reply to: Can't help. . .

Nvidia High Definition Audio No Sound

I went into the BIOS and changed the on-board audio setting from "Auto" to "On". kodyparkerOct 15, 2013, 1:30 PM JOHNN93 said: see if there is a option in the nvidia controll pannel if not unistall drivers remove grphics card re intall other graphics card .uninstall No Sound After Installing Graphics Card would disabling them allow the others to default automatically. Nvidia Hdmi Audio Not Working I have a dell T5400 work station and I had to set the on-board sound device to ON through BIOS for it to work properly after installing a new graphics card

Something like that, or like this :pt1cable::bounce: only maybe not as colorful. his comment is here Also, it wasn't anything that could be resolved either through control panel ( Windows' or NVIDIA's ), and wasn't something trivial like a volume set to zero, a muted setting, or an unplugged So I have tried what you have suggested and still no sound. So for example, my default sound output had not switched to another device and was still set exactly as it always had been. No Sound After Installing Nvidia Graphics Card

In fact, after disabling the audio portion now windows thinks I have hardware in which is not yet installed. Setting onboard sound option to on, fixes the issue. Alice Log in or register to post comments 10/28/2013 - 9:18am Permalink Snap Thomas Last seen: 3 years 3 months ago Joined: 10/28/2013 - 9:45am Few days ago when I was this contact form NanakjiOct 17, 2016, 6:46 PM I had the same problem: Real Tek Audio Drivers which come with a Gigabit MOBOInstalled brand new EVGA GTX 960 2gb with latest driversThis thread gave

Please refer to our CNET Forums policies for details. No Sound After Installing Graphics Card Windows 10 I've checked the Windows audio settings as well. Discussion topics include iTunes, Audacity, converting audio files, , DivX, AVI, QuickTime, Windows Media Player, RealPlayer, Winamp, and other audio and video software apps.Real-Time ActivityMy Tracked DiscussionsFAQsPoliciesModerators General discussion i accidentally

Log in or register to post comments 08/22/2016 - 4:11am Permalink alva Last seen: 3 months 1 week ago Joined: 05/10/2014 - 5:02am Most of the people believe that damaged or

The other two settings are "On" and "Off". or is there a way in which i dont have to give expense? I actually fixed the issue late last night. Nvidia Hd Audio Drivers if u can plz check out my other post...

I dont know how to download everest the only download button i can find wants me to download a avs media player can you please help me with all of this So I have the system info in front of me, but I am not sure what is what. vBulletin 2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd. http://webstrategy360.com/no-sound/no-sound-in-pc-games.html Note to other readers: Click here for the 'other post' .:.PoisonBlack.:.

They are (and have been) correct. Flag Permalink This was helpful (0) Collapse - ima dork xP by .:.PoisonBlack.:. / July 8, 2008 8:58 AM PDT In reply to: Can't help. . . That doesn't look right, to me. find quote Warner306 Posting Freak Posts: 2,582 Joined: Feb 2014 Reputation: 88 Location: Canada 2015-12-28 03:38 Post: #2 (2015-12-27 19:56)bigbwb Wrote: I'm running Jarvis 16.0 latest build on a new Windows

guiweeDec 24, 2015, 4:22 AM GuccizBud said: On February 6, 2014 11:39:33 AM, mesaritism wrote:                                     For anyone that this solution didn't work please take a look at your BIOS settings.                                    I have a Any suggestions are certainly welcome thanks guys. You stated that the Realtek drivers were installed, so it should be there. Read the Note in red above where you typed your question.

Look at the calendar and pick a date before the problem. Share this post Link to post Share on other sites Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create If you have any suggestions of other data recovery methods you'd like to share with your fellow readers, please let us know via the comments. Since then he has worked in tech support, network administration, consulting, training, web development, and project management.

Very well, I will take some detailed screen shots for you tonight and post them so you can see exactly what im talking about. Updates seem to reset this switch regularly so keep this in mind. I believe it's a video card nvidia driver issue as mentioned in this thread above....